Vysvětlení

Vysvětlení

Neboť již od dětství pyšním se kázní
napsal jsem ímejla manželce z lázní,
kovid tu mnohý člověk plive,
a tak se vrátím o den dříve.

Těším se, co žena uvaří k snědku,
že vaří luxusně, má spoustu svědků,
otevřu, zvolám, tak jsem tady,
vidím, jak rychle halí vnady.

A za ní ňákej chlap a taky nahý,
že není údržbář, zjistil jsem záhy,
to si snad sakra dělaj srandu,
že si tu hrají na palandu.

Ač byla žena má v tvářičce bílá,
proč je tu cizí chlap mi vysvětlila,
stala se chyba a ne malá,
ona ten můj mejl nedostala.
Autor praetorian, 29.12.2021
Přečteno 172x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Sonador, Lighter, šerý, Psavec, mkinka, Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí