*-*Pak zdvihne tlapku

*-*Pak zdvihne tlapku

Anotace: *~~~*~~~*

---------------------------------~~
Jednou se hádala kočka s myší
která z nás dvou lépe slyší
kočka vrčí přece já,kočka
kočka má i bystrá očka.
Kočky tiše našlapují
myši honem se ukryjí
tak kdo dobře slyší?
No přece my,šedé myši.
Jak jen kočku zaslechneme
do myší díry utečeme
a kočka už si chutě nedělá
že nás neťafla asi se styděla.

Ale myší skrýše vyčuchala
tam si na myš klidně počkala
a slyší myši jak tam furt běhají
pak vylezou z díry a pozor nedají.
Kočka je uslyší kyš,kyš,kyš
za chvíli tlapkou už drží myš,
ocásek myší k podlaze tiskne
a myš? Ta si jen smutně pískne.
Kočka tu myš jenom postraší
tak už víš kdo líp slyší?

Pak zdvihne tlapku,ocásek pustila
a myš?Ta frnk a v díře zmizela.
Potom ta kočka z díry slyší
jak se tam kočičkám smějí myši
a tak si zavrčí,příště tě myško sním
jsem přece šelma a to já smím!

Ale proč by se s myší špinila kočka rozmilá....

------------------------

.............................

Autor Květka Š., 18.01.2022
Přečteno 130x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) roztomilá* Květuško

22.01.2022 22:07:16 | jenommarie

To je hezké.

18.01.2022 14:57:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí