3x LIMERIK - ANOMÁLNÍ

3x LIMERIK - ANOMÁLNÍ

Pan Šatoplet z Liberce
má údajně tři bérce.
Chápat to mohu:
Navíc má nohu?
Chlap třínohý z Liberce?!?
‐-------------------------------------------------
 
Má pan Jouda z Jihlavy
na svém krku tři hlavy.
Skutečnost jistá:
"Í KVÉ" přes třista,
drak tříhlavý z Jihlavy.
‐-------------------------------------------------
 
Paní Ingrid z Ostravy
nepřijímá dost stravy.
Prý by vidět mělo
skrze její tělo.
Zvláštní paní z Ostravy.
‐-------------------------------------------------
 
Autor Koala, 19.01.2022
Přečteno 106x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Vivien, Psavec, Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí