3x LIMERIK - ZVÍŘECÍ

3x LIMERIK - ZVÍŘECÍ

V Kadawi al Ozla
rozčílili kozla.
Při kozím svozu
odvezli kozu.
Rozčílen byl do zla!
 
----------------------------------------------
 
Ludvík učil létat sysly,
avšak vždycky byl let svislý.
A také šimpanze,
jak řídit šinkasen.
Zvláštní případ choré mysli.
 
----------------------------------------------
 
Vidí bodrý sedlák selku
jak má na svém čele včelku.
Krumpáč ránu dělá, 
včelka je však bdělá.
Hlava napůl, včelka vcelku.
 
Autor Koala, 20.01.2022
Přečteno 119x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Lighter, Vivien, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavil jsem se. Ještě teď se směju.

20.01.2022 10:02:08 | Kan

Díky moc, Kane. Potěšilo.

23.01.2022 07:08:09 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí