3x LIM-MINI - SPORT

3x LIM-MINI - SPORT

Šik slečinka Paula z Nuslí
na Botiči ráda bruslí.
Tenký led, Paula
plave teď kraula.
Do špitálu jede z Nuslí.

 

-----------------------------------------

 

Do Pece pod Sněžkou 
měl cestu dost těžkou.
Díky své ztrátě
během té tratě
jen s jednou jel běžkou.
 
-----------------------------------------
 
Pan Bálek ve stolním tenisu
vysoko porazil Denisu.
Trefila Bálka
do hlavy pálka.
Nevnímal předem tu premisu.
 
 
Autor Koala, 22.01.2022
Přečteno 91x
Tipy 7
Poslední tipující: NPPPP, Iva Husárková, Psavec, Kan, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí