3x LIM-MINI - NÁSILNÉ

3x LIM-MINI - NÁSILNÉ

Jarda, týpek z Losin
to je velký zlosyn.
On krade, vraždí
víc, nežli každý. 
Prostě zlosyn z Losin.
 
‐----------------------------------------------------
 
Po patnácti letech vyšel
z lochu Franta, rodák z Pyšel.
Otrávil přeci
blbými kecy
holku z Nantes jménem "Mišél".
 
‐----------------------------------------------------
 
Sjetý chlápek na scestí (teď brečím) 
kárá slečnu svou pěstí (či něčím).
Nakonec zvolí
domluvu holí.
Sejde z toho naštěstí (dík křečím).
 
 
Autor Koala, 24.01.2022
Přečteno 99x
Tipy 11
Poslední tipující: NPPPP, Kubíno, Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Psavec, Kan, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí