3x MINI (limerik) - VZTAHY

3x MINI (limerik) - VZTAHY

Na Králově Poli
Jan hraje svou roli 
velkého borce 
překrásné Dorce,
co si říká Dolly.
 
----------------------------------------------------
 
V pěvecko-tanečním spolku
Emil měl poprvé holku.
Bylo to naposled.
Jiný vzal život sled.
S Kamilem snídává rolku.
 
----------------------------------------------------

Jan má dvě krásné milenky Magdy.
Vymýšlí rande  kam a též na kdy
s každou zvlášť.
Nechce zášť.
Tak s Magdou v Ústí, s Magdou až v Akdy.

 

Autor Koala, 28.01.2022
Přečteno 112x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, Lighter, šerý, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí