3x MINI (limerik) - POHÁDKY

3x MINI (limerik) - POHÁDKY

 

Kdo to je? Aha! Když vyšel z basy,
Nechal si Spejbl, pro lepší časy,
za peněz kupu,
co zbyly z lupu,
nastřelit dlouhý vlnitý vlasy.
 
----------------------------------------------------
 
Řekl si: "Co můžeš, urvi!".
Smolíček u velké průrvy
založil v tichu
dům plný smíchu. 
Jezinky tam dělaj kurvy.
 
----------------------------------------------------
 
Princeznu, hvězdu má zlatou,
zasvětil lokaj za chatou.
Není již svatou,
City jí matou.
Lokaj ví, cílí za vatou...
 
Autor Koala, 31.01.2022
Přečteno 124x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Vivien, cestadolesa, Psavec, Lighter, Kan, paradoxy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvykla jsem si k tobě chodit téměř na jistotu. Tvé mini jsou fajn.

31.01.2022 22:51:07 | Vivien

Díky. Moc potěšující.

02.02.2022 14:38:51 | Koala

Prima:)

31.01.2022 18:33:28 | cestadolesa

Díky za přečtení a komentář. Napadlo mě to cestou do lesa...

02.02.2022 14:38:26 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí