3x MINI (limerik) - LIDOVÉ PÍSNĚ

3x MINI (limerik) - LIDOVÉ PÍSNĚ

 
Prší, prší, jen se leje
během čarodějnic reje.
Jen pro písně zjemnění:
Jedna pózu nemění.
Tělo její silně tleje...
 
 
Na tý louce zelený,
statný jelen nelení.
Neskutečný!
Klátí slečny
srnčí, dančí, jelení.
 
 
Na tom Pražským mostě,
křičel buran sprostě. 
Tak mu tam prostě
zlámali kostě. 
Snad to brzy srostě. 
 
Autor Koala, 01.02.2022
Přečteno 102x
Tipy 9
Poslední tipující: Vědma, Iva Husárková, Lighter, Psavec, Kan, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí