3x MINI (limerik) - KOŠILATÉ 2 (18+)

3x MINI (limerik) - KOŠILATÉ 2 (18+)

 
Každý víkend v Plzni 
dědek dívky przní.
Roky dva zpátky
prznil i v pátky
chlípný dědek v Plzni.
 
----------------------------------------------------
 
Prostopášný kníže
cizí kněžnu líže
(Za to "plís sorry',
nechci tu spory.).
Víte kde (tam níže)...
 
----------------------------------------------------
 
V restauraci v Suché Lozi
Rozálie pěstí hrozí
Mírovi. Míra
upřeně zírá.
(Dokonalý čtyřky kozy...)
 
Autor Koala, 04.02.2022
Přečteno 121x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Lexi, Vivien, rybka, Psavec, mkinka, Marten, Kan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět povedené.

04.02.2022 14:55:07 | Kan

Děkujiiiii...

07.02.2022 13:19:39 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí