3x MINI (limerik) - ZE ŠKOLY

3x MINI (limerik) - ZE ŠKOLY

 
Z učitelky s košatou hrudí
žák má pnutí v oblasti údí.
Tak bodne tu kozatku
kružítkem svým do zadku.
Odhad správný - zájem tím budí.
 
----------------------------------------------------
 
"Ozón a ne Ozzy má znak O tři,
Iljič Lennon? Tak snad Lenin, lotři!
Kdo z vás na katedru vyryl
že jsou Metoděj a Cyril
chlapů ze ZZ Top praví fotři?!?"
 
----------------------------------------------------
 
Nestárnoucí učitelka chemie
snad se vůbec během týdne nemyje. 
Nejsem jejím pachem týrán
jenom, když tu smrdí síran.
Kolegové chtějí za to prémie.
Autor Koala, 07.02.2022
Přečteno 160x
Tipy 12
Poslední tipující: Lighter, Iva Husárková, Psavec, Vivien, Marten, rybka, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí