3x MINI (limerik) - BLÁZNI, BLBCI, DEBILOVÉ 

3x MINI (limerik) - BLÁZNI, BLBCI, DEBILOVÉ 

 
 
 
Zklidnili se mnozí blázni
v ledové a horké lázni.
I největší trotl
urychleně zkrotl.
Naučil se slepé kázni.
 
----------------------------------------------------
 
Cítil se jak debil
(Zkušený moc nebyl.),
když jí říkal "ž tén",
čuměl jako kretén.
Debilně se šklebil. 
 
----------------------------------------------------
 
Jeden blbej máčo nosí sváču
pro milenku, vnadnou kyprou Káču,
chleba a tláču.
Vzteky tu pláču.
Co jen ona vidí na tom máču?!?
Autor Koala, 08.02.2022
Přečteno 116x
Tipy 5
Poslední tipující: Lighter, Iva Husárková, Psavec, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí