3x MINI (limerik) - FÓGLOVÉ A PTÍCI

3x MINI (limerik) - FÓGLOVÉ A PTÍCI

 
Na letišti Orly
svý tam měli orly.
Plašili ptáky,
zajíce taky.
Než jim orly čorli.
 
---------------------------------------------------
 
Starý holub z Kutné Hory
chtěl by zpívat jako lori.
Už ho bolí v krku
jak furt dělá "vrků".
Za tu trapnou story "sorry".
 
---------------------------------------------------
 
Letěli tři drozdi,
narvali to do zdi.
Kam se hnali?
Tuším, zdali 
o trochu se zpozdí.
Autor Koala, 09.02.2022
Přečteno 121x
Tipy 6
Poslední tipující: Lighter, Iva Husárková, Psavec, Marten, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí