Na houpacím koni ...

Na houpacím koni ...

Anotace: ... záda mě dnes bolí !

*

***

Začínám se (z domu) ztrácet !

Nebude mi (ani) dvacet !

Na (dřevěném) koni ?

Utek jsem (již) loni !

*

Jó, ho, ho ... u nás to tak chodí .

*

Prvně skáču za (svou) milou !

Tři sestry s ní (ještě) žijou !

Všechny jsou (prý) panny ?

A tím je ... vše danný !

*

Jó, ho, ho ... u nás to tak chodí .

*

Skákal jsem ... až mě vzaly záda !

Jiná mě však ... měla ráda !

Koláčky makové ... pro mě peče ?

Vzrušení mi (s ní) neuteče !

*

Jó, ho, ho ... u nás to tak chodí .

*

Opět mě čeká (jiný) tanec !

Další doufá, že jsem samec !

Nezvládnu to ... každou noc !

Tři za sebou ... to je moc ?

*

Jó, ho, ho ... u nás to tak chodí.

*

Jedno vím ... jsem pitomec !

Ta čtvrtá, přišla nakonec !

Obklad na hlavu ... mi dát ?

Potom se mě ... začla ptát !

*

Jestli nekecám !!

*

Jó, ho, ho ... u nás to tak chodí.

*

HOUPY  HOU

***

*

 

Autor Fialový metal, 23.03.2022
Přečteno 157x
Tipy 10
Poslední tipující: Dejvis, Lexi, Jarunka, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je taková pirátská .) Johoho .)

24.03.2022 08:18:32 | Constantine

Jo,jo.
U nás máme moře :-))
(Práce)
Bez legrace.

25.03.2022 00:11:35 | Fialový metal

Těžký život máš:-))

23.03.2022 20:17:00 | Lexi

Pravdu díš ...
Sedím si v lese na pařezu ...
Určitě jsem pouhý zajíc ...
Co si brousil drápy na medvěda.

24.03.2022 07:02:49 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí