Co kde bylo?

Co kde bylo?

Co tam bylo?

Co kde bylo?

Bylo ono

V dáli žilo

 

Byla ona

On byl sám

Zavřený byl

Lásky chrám

 

Čekali

Spali

Jedli

Snili

 

Ničeho se

nedočkali

 

Zapomněli vykročit

 

Takže i když to tam bylo

Nakonec nic nebylo

 

4/2022

Autor Anna Kristýna Černá, 20.04.2022
Přečteno 145x
Tipy 8
Poslední tipující: R.C.Šumbera, Psavec, rybka, Protos1182, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí