3 x MINI - TANEC 2

3 x MINI - TANEC 2

 

Česlav rád se pyšní,
umí tanec břišní.
Má k tomu vhodnou masu,
stošede kolem pasu.

 

-------------------------------------------------

 

Maruška s holkama po barech nesedá
s drinkem a v triku dost sexy.
Má svého koníčka - moravská beseda,
v kroji drink nahradí keksy.

 

-------------------------------------------------

 

Babička v rytmu rokenrolu
na stole a pak skokem dolů. 
Chlastá, tančí, zpívá i tleská.
Osm křížků slaví prý dneska.

 

Autor Koala, 16.05.2022
Přečteno 112x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, CULIKATÁ, Marten, Psavec, Fialový metal, paradoxy, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí