3 x MINI -  Trable dobrodruha

3 x MINI -  Trable dobrodruha

 

Dorazil v dálavách kdesi,

kde rostou tropické lesy,

k tamnímu kmenu.

Místní jsou poněkud jiní,

chudáka turistu míní

přiřadit k menu.

 

-------------------------------------------------

 

Nerozumní mladí

medvíďátko hladí.

Kam všichni ostatní zmizli?

Přiběhla maminka grizzly...

 

-------------------------------------------------

 

Podivná krajina, les jako elfí.

Přítulné zvířátko, chce točit "selfí".

Jenže mu nezbývaj "bajty'

chlápkovi v objetí krajty.

 

Autor Koala, 20.06.2022
Přečteno 142x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Marry31, Frr, Vivien, Fialový metal, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejvíc se mi líbí první

20.06.2022 12:08:37 | Marry31

Díky. Mně taky...

20.06.2022 16:56:35 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí