Sonet, který nevznikl

Sonet, který nevznikl

Kašlu na sítě, nezavadím o net

Netflix nudí mě a konzole taky

Chce to nový cíl, ale řekni jaký

Něco vytvořit - třeba napsat sonet

 

Asi milostný, to tak sonet bývá

trochu něžností, co jsou pro dospělé

Jenže  city mám velmi otupělé

takže napíšu jen o láhvi piva

 

Večer těším se na zvuk otvíráku

to pak celý svět mám už dost na háku 

Zase otupím, na co cíle nové

 

Zapnu PlayStation, druhé otevřu si

sjedu statusy, piju další kusy

ať si sonety píšou hrdinové 

 

Autor R.K., 21.08.2022
Přečteno 216x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, CULIKATÁ, Caliéry, Marten, Stanislav32, šerý, Frr, mkinka, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hezký závěr...

23.08.2022 15:34:07 | Caliéry

budu tady, čekat, až vznikne

21.08.2022 18:43:34 | Cimet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí