*-*Máte moje pozvání...

*-*Máte moje pozvání...

Anotace: ~~~~~~~~

.................................
~~~~~~~~
Aperitiv medoviny doušek
místo předkrmu políbení
polévka vývar z pampelišek
mateřídouška ji okoření
vše bude pohoštění.
Chcete ochutnat?

Máte moje pozvání.
Na hlavní chod...to nepoví
prý pečeně,knedlík a zelí
a ptáček ze Španělska
telecí řízek třeba až z Vídně
halušky s brynzou ze Slovenska
mně by šly dost bídně...a co...
segedínský guláš z Budapešti
ne,dnes na vaření nemám štěstí.

Raději dávám do kornoutku
víte co? Lásku na cukrátku
kousek štěstí na lízátku
a aspoň kilo úsměvu.
To uvařit dovedu.

Nebo grilované kuřátko?

.....Vyberte si....

.............

Autor Květka Š., 12.11.2022
Přečteno 120x
Tipy 12
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marten, jenommarie, šerý, Kubíno, M.A.Rek, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mňam mňam mňam:)
také si vše dám **

12.11.2022 22:55:07 | jenommarie

Beru vše!*

12.11.2022 22:50:29 | šerý

Předkrm bych si dal...

12.11.2022 16:50:50 | M.A.Rek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí