Maškarní ples

Maškarní ples

 

Domácí zvířata jásají,

radost má i ta zvěř lesní

Na louce, jen kousek za stájí 

budou dnes maškarní ples mít 

 

Po roce vlk roucho beránčí

vyhrabal až ze dna skříně

Ovečka s ním ale netančí,

je totiž pro dnešek svině 

 

Parketem zahradník korzuje,

do rytmu hlasitě mečí,

lačně se rozhlíží kdo tu je

a které kozy jsou větší 

 

Kuře je Vodňanský tentokrát,

ježek zas úplný Skoumal,

falešně zkoušejí něco hrát,

kdo by to ale dnes zkoumal

 

U rautu staví se na zadní

politik co všechny setře,

podoba naprosto zásadní,

málokdo poznal by vepře 

 

Místní vůl má nové paroží,

za kočky jdou staré krávy

Všichni se do šáňa naloží 

a ráno bolí je hlavy

Autor R.K., 03.04.2023
Přečteno 114x
Tipy 14
Poslední tipující: martinaV, Jenda P., Fialový metal, Jan Kacíř, Psavec, rybka, mkinka, Sonador, Dreamy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super

31.10.2023 18:37:35 | martinaV

Paráda...

04.04.2023 08:32:10 | Jan Kacíř

pobavilo

03.04.2023 21:05:15 | rybka

tak ta je parádní:D

03.04.2023 19:54:08 | Sonador

:D:D

03.04.2023 19:53:52 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí