Nedelcho Bogdanov

Nedelcho Bogdanov

Anotace: Postava je fiktivní...

 
 
V Burgasu, Sofii, Plovdivu
hoden byl Nedelcho obdivu.
Vlasy jak havraní kopyta,
figuru jako hráč Dopita.
 
V životě nikdo ho nepřepil,
výší čerň za nehty "sexepíl",
Zdravý chrup jak banán žlutavý,
prsten rád pro milou utaví.
 
Nedelcha miluje Kalina
více než Živka či Stalina.
A když ho uvidí Velička,  
vzrušením vibruje celičká.
 
Že umí vykrkat árie,
z toho je dojata Marije.  
Nabucco že se prý naučí!
Galja chce ležet mu v náručí.
 
Nedelcho Bogdanov nejspíše
nefachčí, nečte a nepíše.
Borec, co vybírá ženu si,
chlapi ho ale moc nemusí.
Autor Koala, 22.06.2023
Přečteno 93x
Tipy 11
Poslední tipující: BArBArKO, jenommarie, Lighter, kozorožka, Fialový metal, Frr, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)))

22.06.2023 19:33:09 | stormeater

Díky.

23.06.2023 15:19:57 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí