Ferda mravenec v cizích službách

Ferda mravenec v cizích službách

Anotace: dnes něco pro zasmání

 
Obrýlený chlapeček
rozšláp šnečkův domeček
Začal šneček naříkat
kdepak bude v noci spát
 
Šel okolo mraveneček
určitě to Ferda byl
Podíval se na domeček
šnečkovi hned poradil
 
Já to chápu je to k vzteku
s darebáky je vždy kříž
Vem si šnečku hypotéku
nový domek si postavíš
 
Do šnečka jak když střelí
drahá každá minuta!
To jste děti nevěděli
že je Ferda filuta?
 
Ten chlapeček obrýlený
byl tím Ferdou podplacen
Ferda agentem byl vyškolený
bankou Raiffeisen
 
Autor Alias, 05.09.2023
Přečteno 74x
Tipy 2
Poslední tipující: Marťas9, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí