Můj den

Můj den

Anotace: Taková lehká oddechovka

To je zase den,
mám mokro v botách a šlapu v kalužích,
když vykročím ven,
nahodí mě kola náklaďáků kolem svištících,
no jo, zas mokry sem.

Tak vem to kde vem,
já mám zas svůj den,
nádherný...

Dobelhám se do práce, zapnu počítač,
když si zapálím jen,
ozve se houkání a minimaxem pokropí mě hlídač,
zas jak prase sem.
S fajrontem ukládám veškerou práci,
šťastný zas sem,
projekty sežraly windowsovští chrobáci,
to je zlý sen.

Tak vem to kde vem,
to je můj den
nádherný...

Večer přijdu domů hladový jak pes,
v ledničce chladno jen,
tak zapnu televizi a obrazovka letí do nebes,
po zábavě se slehla zem.

Tak vem to kde vem,
já mám dnes svůj den,
tak se aspoň ožerem...
Autor Hydrostar, 30.03.2007
Přečteno 516x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky řešení:o)

30.03.2007 18:10:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí