Jirka Miholla

Jirka Miholla

Anotace: jirka je buzna

říkáš samy pomluvy
jdou ti ale od huby
kamarádky pomlouváš sem a tam
POZOR! ať nezůstaneš sám

jsi samý smích
je to ale hnusný hřích
do křoví jsi svoji držku svalil
Moniku jsi však ale nesbalil

Jirka je hnusná krysa
péro už mu hnisá
crush na Sáru má
ona mu však nedá

máme tě jen na prachy
před tvým obličejem se ale třesem strachy
tvůj život je na nic
jsi světoznámý panic

machruješ že máš prachy
ale prdel tvojí mámy zažila krachy
máš malý péro
každej večer hulíš skéro

tvůj obličej je jak minoví pole
už se prober ty VOLE!!
drž hubu nebo ti fláknu
prdel tvoji mami bez problému zvládnu
Autor WhiteNigga, 17.12.2023
Přečteno 98x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí