Já mám doma...

Já mám doma...

Já mám doma slepice,
ta snáší jen kraslice.
Já mám doma kozorožce,
ten žere jen nosorožce.
Já mám doma žraloka,
ten má svého otroka.
Já mám doma králíka,
ten se smíchem zalyká.
Já mám doma mývala,
toho koza mývala.
Já mám doma lišku,
ta baští jen kližku.
Já mám doma ovečku,
ta má pořád horečku.
Já mám doma pandu,
ta má ze mě srandu.
Já mám doma vlka,
ten jen v kuse krká.
Já mám doma medvěda,
ten se ale nezvedá.
Autor Strny, 19.02.2024
Přečteno 115x
Tipy 6
Poslední tipující: Pacik, Psavec, Malá mořská víla, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já mám doma ježka
přemlouvám ho z těžka
ať mi píchne s prací
von, že z práce zvrací

Tak mu říkám hele
nebuď furt jak těle
bez roboty, práce
není deflorace ;)

19.02.2024 23:05:23 | Malá mořská víla

Odpočinkové čtení.

19.02.2024 18:15:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí