PŘEDPŮLNOČNÍ

PŘEDPŮLNOČNÍ

Anotace: ...když to občas popadne...

 

Za bílými dvířky krčí se dva řízky
a na horním fochu slaninky je trochu...
Vedle másla, kýho výra
najdu vždycky kousek sýra
také pěkné okurečky
...ááá dostávám chuť na škvarečky...
Jogurtu se raděj vyhnu
však vínečka, to si rád přihnu
a ještě než půjdu spát
doběhnu si pro salát...(třeba vlašský) 
Autor Pacik, 01.03.2024
Přečteno 74x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, Marťas9, cappuccinogirl, mkinka, Marten, Psavec, Žluťák, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem ti v patách a ženu se i s talířem:-):-):-)

01.03.2024 22:25:07 | cappuccinogirl

Děláš chutě milý brachu, takhle po ránu.....
Jogurtu se však nevyhýbám, řízečky do něj na dva dni nakládám...
;-)

01.03.2024 09:57:41 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí