Co krtek spatřil

Co krtek spatřil

Anotace: Slova: pes, krtek, dráp, tráva, kytička To tak na mě přišla nálada psát, ale nevěděla jsem co, až jsem se někoho zeptala na 5 slov a toto z toho vzniklo.

Krtek hrabal svou noru,
až dostal se nahoru,
neviděl nic než kolem sebe trávu,
až objevil krávu, co jedla kytičku
a hulila travičku.
Tu objevil se pes a spatřil krtka,
vytáhl na něj dráp
a krtek zajel do nory jak vývrtka.
A pes s krávou šel se prát
o tu trávu co měla tak ráda,
raději než obyčejnou,
protože se cítila výjimečnou.
Autor Ersetie, 12.03.2024
Přečteno 68x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí