Kde je chyba

Kde je chyba

Anotace: Jen pusa nestačí.

Polibky vášnivé,
múza mi dává,
báseň teď napíšu,
čeká mě sláva.

Polibky přestože,
od krásky byly,
bodají jak nože,
špatnou mám chvíli.

Promiň mi básničko,
selhaly sliby,
špatné je múzičko,
že tam jsou chyby.

Polibky nestačí,
chápejte přeci,
vášnivé líbání,
jenom jsou kecy.

 

Autor Psavec, 14.05.2024
Přečteno 77x
Tipy 25
Poslední tipující: Aramgad, Emily Říhová, jort1, IronDodo, Marťas9, Alala, Ondra, J's .., kudlankaW, Lexi, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prima, líbila se a vykouzlila úsměv, díky

30.05.2024 12:19:37 | Aramgad

ještě že tak
aspoň paní múzová
snad nebude žárlivá*

14.05.2024 23:24:07 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí