Člověk vs žralok

Člověk vs žralok

Anotace: Jen lehkej úlet teda nevím.

Prosím tě lásko propluj tou úžinou,
Ne neplač nepluju za jinou.
Bojím se o tebe, máš strach ve tváři
Však prosím ploutvičko sou tady rybáři.

Ne šupinko prosím popluj semnou
Bojím se bojím a mám hlavu temnou.
Měla sem v noci divný sen,,,
Ach promiň viděla sem tě – byl si sendvičem.

Ne, neboj dám na sebe pozor a nezlob mě prosím.
Popluju za tebou jen ostatní varovat musím.
Dobře, souhlasím
věřím ti, nebudu zdržovat
Však strach v sobě dusím.

Proplula kolem mě a už byla v úžině.
Teda sem do ploutve šlápnul a plul
sem směrem k lodi smrti, kde byl asi osud muj.

Varovat sem všechny druhy stačil,
ale jak sem plul a do všech tlačil –
tak se to stalo, rybářská síť a už ma to malo.

Konec se blížil náklad ostatních mě na hrudi tížil.
Věděl sem kam mé tělo zmizí.
Já ryba sem a pro lidi bohužel ne cizí.

Nééé, prosím snad asi Boha,
Proč si mě stvořil když teď budu
Obloha, sendvič či blbý file???!

Do Boha co mi je, umírám snad
Moje tělo mě,, přestávám cítit tu váhu.
Pomalu z víšky padám,, plesknu o podlahu-
Však k lidským nohám.

Ruka po mě z nenadání sáhne
A spláchnutím přes palubu, vzdychnu
Ach ne?!! Ano, a plácnu o hladinu.
Jen člověk za mnou smutně zvolá
Nevracej se a žij, žij rybo hola, hola.

Sic z drápů člověka sem vyváznul,
Však smůla v žraločí tlamě uváznul.
Hm, není se čemu bránit ten parchant
mě stačil už dost zranit a sežrat.
Vážně asi osud, bych se musel posr..
Autor RendyMCAir, 06.04.2005
Přečteno 549x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí