Zvesela a do skoku!

Zvesela a do skoku!

Anotace: ...Gejšo! Každý den sním svůj malý sen. Sním totiž tebe, ty čokoládko!...

Zvesela a do skoku hraj mi, kapelo!
Teď se mi zachtělo, tak teď hraj!
Hraj! Já rád tanec a kantele.
Hup! – na parket, pak do postele a pak ven…
Gejšo! Každý den sním svůj malý sen.
Sním totiž tebe, ty čokoládko!
A branou přichází již Vladko!
Dobrý večer! Jakpak si užíváte tu Vaši „výhru snů“?
Že se Vám blbě spí?
Asi se mělo jednat o noční můry.
Jo že jsou v tom ty důry?
Jsou v tom???!!! Vždyť jste gay?!
Já že naletěl? No to si myslím,
že nejvíc jste nachytal Roba…
Gazdina roba? Ale kdeže, Vy úchyle.
Z Argentiny – NE Z CHILE!
Kolikrát Vám to mám opakovat, Vy trotle?!
„Téhož dne tam nikdo nebyl.“
Sice nebyl, ale zato to víme jistě,
tudíž nemohlo dojít k omylu na Vaší straně.
Jste HIV pozitiv. Primitiv jste, p r i m i t i v !!!
Lidoopi jsou sice příbuzní, ale z matčiny strany,
do mé krve už se moc srsti nedostalo.
Ale stačilo by málo!
To se tenkrát ještě neřešilo…
Tehdá se jen šilo.
Ať jste byl, kde jste byl, všude nějaké šití.
Šití po 22. hodině zakázáno!
Až zas ráno.
Ze saténu a hedvábí, přece.
Vypadáš strašně v tý dece.
Todle a pončo?
Ty má Tončo, toto je elixír!
Mě taky a brzy nashledanou…
Vy taky! Zatím!
Autor Slovánek, 10.05.2007
Přečteno 524x
Tipy 2
Poslední tipující: Trinaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí