suchý humor

suchý humor

Anotace: uplná absurdita......psáno z dlouhé chvíle

šli dva a prostřední upad
nechápu, co tohle je za šílený nápad
(směju se tomu pokaždé jako blázen)

životní fóry a lecjaké suché vtipy
jen pro pesimistu jsou nesnesitelné vrypy
( Mít místo, pořídila bych si bazén)

Ten bazén, rozuměj hlavně mít proto, aby
abych v tom humoru mohla se koupat ( tady)
( a ručník nechci, nechám to na sobě uschnout…ABY TO BYL SPRÁVNĚ SUCHÝ VTIP)
Autor sanerina, 15.05.2007
Přečteno 1083x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na prokuratúre:
-Ako ste ju znásilnili?
-Ďakujem,dobre!

Tak to vidíš...

16.05.2007 12:00:00 | džemo

Tos usušila na slunci, perina.

16.05.2007 11:53:00 | jehlaspichlas

Opravdu jaksepatří suché...:u)

15.05.2007 22:08:00 | Slovánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí