Alkoholová

Alkoholová

Chlastání je řádná práce
nepodceňuj vožraly
vodka, absinth, rum a fernet
líh se tlačí do hlavy


Opít se dá pěknou fušku
štamgast půl dne nasává
panák, pivo, panák, pivo
může přijít otrava


Kalení je těžkej byznys
žere čas i finance
pětka, čento, litr, karta
a jsi měsíc bez žvance


Alkohol je zkrátka dřina
jen pro silný povahy
pití, blití, pití, blití
pomočený podlahy

Autor Giuseppe_Lumík, 13.01.2012
Přečteno 622x
Tipy 2
Poslední tipující: Fanosh
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toš dobře si to popsal

25.01.2012 11:19:55 | Fanosh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí