Nekonečné (po)hádky

Nekonečné (po)hádky

Anotace: Reakce na aktuální situaci, která nastala a děla se :-) P.S. Opožděně oprášená :-)

Máte problém s nespavostí?
Nechtějí vám těžknout víčka?

Takové sněmovna hostí,
všem zde září smíchem líčka.

Probírají zase reformy,
každý může říci svoje,
rádi poklábosí bez normy,
řeší vše v klidu, bez boje.

Čtou si i bajky, pohádky,
každý může tu, co má rád.
Pořadí jen dle namátky.
Veselé, žádné o márách.

"Podívaná k popukání.
Spalme Národní divadlo!"

Bez legrace po pokání,
spíš Jáma a kyvadlo...
Autor Tomíno..., 07.03.2012
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí