Rock

Rock

Anotace: při psaní na liter, jsem přidal další dvě sloky, Enjoy

Prádelní koš plný drog a strun.
Rock'n'rollový pomocník zdutých hvězd.
Krvavé kliky, zásuvky, dívky
Prasátky v oblecích zatarasen vjezd.

Víčka podepřena tunami léků
amfentaminy drží mi ruku v pěst.
a po koncertě s přetvářkou zájmu,
vracím se zpátky, za deset šest.

S očí mi krvácí,reflektory září,
kytary zpívají za odpuštění.
mikrofon mlčí, diváci hlučí,
raději věnuji se potápění.

Potápéní se do lidských duší.
Autor Dezolát, 07.04.2012
Přečteno 735x
Tipy 1
Poslední tipující: Ilůně
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí