BABINY DI DOKSY

BABINY DI DOKSY

Anotace: Vzpomínka na K. H. Máchu a na pěvecký sbor žen, většinou už v důchodovém věku.

Pokud zní večerním šerem
líbezný až vábivý hlas
nad Máchovým jezerem
nemylte se nikoho z vás

Ne hlasy mořských sirén
či nočních ptačích tvorů
ten zpěv je jen jeden
pěveckého mini sboru

A tak stále a zas
těch hrdliček hlas
ku lásce zve i vás

Zpěv libý snad k dojetí
nad krajem se rozletí
kam tak asi až doletí

Jak rozléhá se rázem
obíhá snad celou zem
k radosti - nám všem
Autor RU 82, 30.04.2012
Přečteno 754x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí