Na Karlově mostě

Na Karlově mostě

Anotace: Rasistický Mikeš, kauza Davida Ratha a nyní zákaz focení na Karlově mostě, to byly věci, které mě pobavily, když jsem si po ránu pročítal noviny. Za chvilku začnou i České dráhy vymáhat peníze za zveřejňování fotografií kolejnic...kam ten svět spěje?...

Na Karlově mostě


Jděte k sobě a teď úsměvy,
tak vydržte chviličku,
ať tam nevypadáte jak zjevy,
jo a pryč tu židličku.

Kdo to klepe na rameno?
Vydržte, jen dofotím,
je to teďkon mé břemeno,
s foťákem se lopotím.

Cože? Smazat? Nebo zaplatit?
Vždyť jsem jen cvaknul dva lidi.
Proč mám tuto fotku ztratit?
Fotečka je malá, pidi.
To jsou dneska móresy...
Autor hubape, 18.06.2012
Přečteno 908x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí