Pocta Charlie Chaplinovi

Pocta Charlie Chaplinovi

Anotace: Pocta Charlie Chaplinovi Děkuji Vám tuláku Chapline, že jste tu na zemi s námi žil,...

Pocta Charlie Chaplinovi


Děkuji Vám tuláku Chapline,
že jste tu na zemi s námi žil,
za to, že smutek jste v nás „zabíjel“,
i za to, že ve spánku jsem o Vás tajně snil.


Děkuji vám za buřinku i Váš černý frak,
za to, že na plátně jste se za smích pral,
i za to, že peníze na vstupné jsem otci z peněženky krad,
když biograf Vaše scénky denně u nás hrál.


Děkuji Vám za ten nádherný lidský smích,
že králem jste byl stříbrného plátna,
že v našich srdcích vždycky roztál bílý sníh,
když padal jste a sklouzl do bílého vápna.


Děkuji Vám tuláku Chapline,
za ten nebeský, velký, a přenádherný dar,
když byli jsme ještě dítka,co mají duše nevinné,
a smích nás bezstarostně na hrudi teple hřál.
Autor guru1, 19.06.2012
Přečteno 486x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí