Svijany

Svijany

Vy mé krásné Svijany
Vytepané ze žluti
Které jako liány
Věčně visíte z pípy

Vy mé drahé Svijany
Za skleněnou omítkou
Jste mým pivem jediným
K opilosti pobídkou

Vy mé věrné Svijany
Chutnáte jak banány
Když jsem ve Vás ponořen

Já nejsem žádný pijan
Nicméně bez svých Svijan
Nepřežil bych ani den
Autor Greg Johnson, 26.07.2012
Přečteno 625x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí