BOHYNĚ BÁSNICTVÍ

BOHYNĚ BÁSNICTVÍ

Anotace: Kdo to je, snad každý ví.

Múza když tě políbí
ať se ti to líbí nelíbí
věnuj se jí na chvíli

Nebo se jí to znelíbí
od tebe se odchýlí
opustí tě můj milý

Pak dlouho nic nesdílí
zůstane jen papír bílý
Aby tvůj obličej bledý
nenavštívila naposledy

Hlas Múzy je přece
především inspirace
Úspěch je jen a jen práce
Vše řečeno Byť tak krátce
Autor RU 82, 10.10.2012
Přečteno 565x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí