Idol a skutečnost

Idol a skutečnost

Anotace: ...

Obraz firmy na snění
Úsměv šaška na líci
Osamělé básnění -
co nejvíce dosíci

Televizní tvářička
Zlatá žíla pro chtivé
Pokoušená slovíčka
Vše musí být poctivé

Mistr všeho umění
Všeobecná vyspělost
Věčné vrásky pro dění
Nenahraná nesmělost

Politický génius
Uhlazený manekýn
Provokován vjemy múz,
záludnostmi cizích vin

Nekončící rezervy
Znárodněný majetek
Noční klání Minervy
Časně ranní dovětek

Český rybník zvířený
Mnohohlasé zpívání
Člověk z lidí stvořený
Netuctové vnímání

Proklínaný konkurent
Milovaný plakátek
Nepopsaný dokument
Kamkoli, ne nazpátek...

Autor vkl, 20.10.2012
Přečteno 514x
Tipy 2
Poslední tipující: Haviko, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

20.10.2012 17:22:17 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí