ŽITO 44

ŽITO 44

Anotace: Ačkoliv mám Danovu tvorbu jinak rád, tak ale na tyhle jeho poslední kousky nemohu reagovat jinak než KOUSAVĚ.

Eskapády Dana Landy
lidi to zas bude srandy.
Tenounkej mám kurva hlásek
říkejte mi zvadlej klásek.

Jsa v lásce a míru
mihla se pře demnou kudla
potrefená husa
natrefila jádro pudla.

V přímém vstupu národ zrube
slušnost vyžaduje
ačkoliv sám v Pevnosti
nožem vyhrožuje.

Jestli kráčím v lásce míru?!!
Děláš si snad srandu?!!!
Jdi do háje se Žitem!!
Radši jsem měl Landu.
Autor ZENITZERO666, 10.12.2012
Přečteno 639x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí