Hvěždunárodnoje s potkanije

Hvěždunárodnoje s potkanije

Anotace: ...není nad to psát básně mezinárodní řeči expjeprimentálnoje rymovanije.

Sbírka: Květy a trny I.

Road with Bohem,
Andréoid or Bohémica.
Rakús Drakús Apatica.
Do ruky Pop anebo Korn 
do ucha
Výlet na Capricorn, avanti,

čest a sloducha
pro všechny parchanty.
Fšichni Valo
Valo Ville, Finlandia v sklence white
Atok patok
nad sajrajt.


Oid oid André,
Pojď pojď projít antré,
Skleněné průčelí
hlavy
Don't speak už
bo a v barvě trávy
jako krajta kol krku svého boa,
když had se svléka chlupy lítaj 
Jako chmýří
pampelišek
k zemi míří 
Srst silver lišek.
Při pohledu na kalíšek co se do něj oko dívá.
It is Hyvää, jenom Hyvää.


It is for You romantika.
Voda teče, voda živá,
Neuteče co se line 
Možná je to trochu jiné
Však neuteče co neutíká 
Jen ten budík tiká

tiká...


Autor Mathiesz, 11.12.2012
Přečteno 775x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle bych nevymyslel! Zajímavý.

11.12.2012 20:40:34 | My2Mind

děkuji, to jsem rád :-)

12.12.2012 17:55:09 | Mathiesz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí