Básnická quartologie

Básnická quartologie

Anotace: ...

Sbírka: Květy a trny I.

Jak básníci přicházejí o iluze?
Probudí se,
oči v blůze...

Jak básníkům život chutná?
Zřejmě suše,
jako zebře tráva z buše...

Jak básníkům že konec je v Čechách?
Možná, že si básní právě
někde v Slezsku, na Moravě...

Jak svět přichází o básníky?
Jednoduše...
Prostě šípem z kuše.
Autor Mathiesz, 25.05.2013
Přečteno 704x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí