Ti nám hrajou

Ti nám hrajou

Anotace: .....

Ti nám hrajou

Každý den
Ráno otvírám
Ještě za kuropění
Nový den
Nové vábení
Zjara i k podzimku
Někdy i v zimě
Ty blázínku….
Přes léto netančím
Špatně hrajou
Nemá to ty pecky
Kdyby aspoň zahráli
Něco od Kiss
Jako tenkrát
Jako vždycky !
Noví dýžejové
hrají hip-hop
Raději jdu spát
a předtím na záchod…
A zjara se zase probudím,…
Autor v.hercik, 25.09.2013
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí