Tanec s vlky

Tanec s vlky

Anotace: ...........

Až zahrají : „Hej Slované !“
To bude Óda na Život
Práskneme do bot
Bude to chvilka
Přijede z pastvin
Bača a Ferka
Udělat folklor
Na této Zemi zkažené….
Úsměvy pánů
Bujaré poprsí dam
Na obdiv se deroucí
Škopky a stakany
Spanilá jízda městem
Prodbělá noc
Život nevšední
Je legrace…
Už se perou !
A pak usmiřujou
Jako tuhle
Bohouš s Blaženou
Jen na rozdíl….byli pod peřinou !
Tanec s vlky, vlastně Anděly
Trocha spánku
A máme tu neděli !
A ráno zase do práce ….
Autor v.hercik, 21.10.2013
Přečteno 840x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fajn pobavilo..pěknej tanec teda :-) a vlky já mám ráda

21.10.2013 09:47:03 | xoxoxo

Děkuji

25.10.2013 14:18:56 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí