NÁVRAT MÚZY

NÁVRAT MÚZY

Anotace: Jsme v tom nevinně. Nejen pravda je ve víně.

Věříš té nejnovější novině
že Múza snad žije ve víně
Když zas zahájil jsem pití
píšu až mi přitom oči svítí

ÚVAHA
Chtěl jsem víc
než jsem mohl
na co jsem měl

Nyní bohužel
mí lidé zlatí
zase jen platí

co už dávno znám
Nechtěj nikdy nic
nebudeš zklamán
Autor RU 82, 24.10.2013
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí