Franta Kocourek

Franta Kocourek

Anotace: ,,,,,,,,,

Nevětší silák na světě
Skalou pohne
Pod jeho vahou
Zem se prohne
Kde bere
Tu krutou sílu ?
Ze špenátu
Nebo z medu v úlu ?
Možná k tomu
I poctivě cvičí
Skály láme
Až vítr fičí…
Není to žádný břídil
Franta Kocourek by se divil…
Autor v.hercik, 16.11.2013
Přečteno 638x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí