Výheň vdechujících

Výheň vdechujících

Anotace: Velká souhra inspirace a postav historických zemětřesení lidské intenzity

S polibky proroctví dávných kroků Zarathustry,
S polibky vrcholného pučení krásných úst Platónových,
S polibky u violkových vlásků všech bytostí zpívající Sapfó,
S polibky trylkujících tanců věčných slov Plotínových,
S polibky tajemství Oddyseí bližních dobrých Homerů,
S polibky neopominutelné a spásné geniality Kristovy, ( Nejčistší spojení s Kosmickým Logem - God/Love)
S polibky nejkrásnějších hostií cenných soch Michelangela,
S polibky nesmírné milosti díků děl filosofujícího Raffaela,
S polibky mistra vysoké síly anděla zvěstování štětce Da Vinciho
S neskonalostí nejladnějších šepotů dalekých vánků Máchových,
S polibky bojujícího archanděla Michaela,
S polibky věčné poezie milujícího Anaela,
S polibky nejpřednějších motivů lidských Gabrielových,
S polibky nových otevření všech deseti můs, ať nás provází věčný, Božský Nús, Logos a Zlaté Písmo nebes
S polibky Léthé snoubící se Mnemnosyné,
S polibky bělostných démantů Shellyových,
S polibky líbajícími letící radost Blakeovu,
S polibky zlatých hrotů nejobrazotvornějších per Shakespearových,
S políbením éterických světů letů Březinových,
S políbením Božích zášlehů psacího stroje Kerouackova,
S políbením starého jezevce od moravských kopců
S políbením dívky žijící na vyhlídce se třemi věčnými
S políbením těch kdo šli, jdou a půjdou neprobádanou cestou.
Autor Happyyz, 19.12.2013
Přečteno 595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí