Vševeřejná Pravda

Vševeřejná Pravda

Anotace: jedno moje dada na téma Media a my

Pohroma barvy květ
Hlína základ začátek
Hlava pero svět
Obvaz Bible kabátek
Papír vesmír myšlenka
Lidé divadlo samota
Názor nádor latinka
Chleba hlad píle porota
Rozum pravda megafon
Tolerance ignorace destabilizace
Chvála lež ekonom
Magnet vize senzace
Autor Breakthru, 21.12.2013
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: Kyška
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí