Hostina

Hostina

Anotace: .....

Omšelý kabát
V zatuchlé světnici
Smrádek, ale teplo
Vyluzuje na příchodící
Přivandrovalý somrák
Z Trenčianských luhů
Tráví svůj čas
Žebráním z druhů…
Dej kámo kačku prosím
Přidej na víno !
Kouřit taky co bude
Drobounko
Když nebudeš sketa a
Otevřeš portmonku malounko…
Uděláme mejdan později
Posbíráme flašky a
Někdo třeba popustí žilou hlouběji…
A když zadaří se
Třeba i pejsek na ten rej padne !
Autor v.hercik, 28.12.2013
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí